Op maandagavond spelen we op zeven badmintonvelden verschillende wedstrijden van ongeveer twintig minuten tegen elkaar. Volgens een rooster wordt daarbij elke week aan twee leden gevraagd de groepen in te delen. Deze “zaalleiders” kennen het niveau van de spelers en zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Je kunt zelf bepalen hoeveel speelrondes je meedoet.  Als je wilt pauzeren of stoppen kun je dit aangeven bij de zaalleiders.

Zo speel je afwisselende partijen, zowel enkel als dubbel en ontmoet je alle leden. Soms is een wedstrijd wat lastig, een andere keer juist niet.

Verzoeknummers zijn mogelijk: Je kunt zelf aangeven hoeveel ronden je wilt meespelen en of je tegen of met een bepaald iemand wilt spelen.

Locaties

Elke maandagavond (behalve de feestdagen) vanaf 19.30 uur in de Sporthal Sprengeloo aan de Prinses Beatrixlaan 10 te Apeldoorn.

Enkele keren per jaar spelen we op een andere locatie, omdat de zaal dan bezet is voor examens of onderhoud. Meestal is dat in de Welgelegenhal aan de Morellenlaan.